Technology

ЗОНАТА НА ЧИФЛИГАНЕЦ

Венко Андоновски напишал Книга за Ликот и Делото на Ванчо Ч., каде овој е представен како еден од најуспешните Македонци на денешницата, па после како Хуманист, Ктитор, Донатор, Филантроп, Неимар, Градежник, Инвеститор, Државотворец, Доктор на Науки, Професор...

У прв момент помислив дека ова Лично и Персонално Маршалот се реинкарнирал у телото на Ванчо Ч. за веќе у втор момент да си речам - ЈЕБОТЕ, у која Лудница живеам ја. Ќе излеземе ли некад од овој Кошмар у кој се наоѓаме у моментов.

Па се запрашав, да не случајно сме отвориле некоја врата со клучот на Имагинацијата. Па сме влезени у некоја друга Димензија, Димензија не само на Видот и Звукот, туку и на Умот. Дали можда сме влезени у некоја Чудесна земја на Фантазијата. По Ѓаволите, дали сме преминале у... - ЗОНАТА НА ЧИФЛИГАНЕЦ.

ПС. Каснам со Информацијава пошто бев да се прегледам на Очно. Не ми се веруваше у тоа што го читам па помислив дека нешто не е у ред со мојте Очи. За среќа со Очите све е у ред, али изглеа со Државава не е. Нешто е труло у Државата... Не, не. Не у Данска, у Данска е све како што треба.

ЗОНАТА НА ЧИФЛИГАНЕЦ ЗОНАТА НА ЧИФЛИГАНЕЦ Reviewed by Skopski Solidarec on 18 јануар Rating: 5

Нема коментара

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Recent News

Related Posts No. (ex: 9)