Technology

Кочо Анѓушев вс Џорџ Лукас

Вицепремиерот Кочо Анѓушев одговарајќи на пратенички прашања ќе изјави дека изворите на загадување биле детектирани. Првиот извор за загадување било загревањето зиме, потоа автомобилите, и третиот бил индустријата. И можам да кажам дека тука не би имало ништо спорно кога овие извори за загадување би биле под реден број 4, 5 и 6. Како зашто?

Па сите знаеме дека првите 3 извори на загадување се пренаселувањето на Скопје, градењето у Скопје (згради, трговски и слично) и уништувањето на зеленилото (сечењето дрва и уше послично)

Е сеа зашо вицепремиерот Кочо одлучил прво да ги спомне 4, 5 и 6-от загадувач, не знам. А право да ви кажам неќам ни да лупам глава. У времето така лупав глава зашо Џорџ Лукас почнал прво да ги снима 4, 5 и 6-от дел од Војна на Звездите па тек после многу години ги снимил 1, 2 и 3-от дел и неам никаква намера пак да поминувам кроз такво напрегање, психичко малтретирање е тоа. Веруем дека вицепремиерот Кочо ќе ни го открие тоа кога ќе ги спомне првите 3 загадувачи на нашево Скопје.

Него стварно, а знаете ли зашто Џорџ Лукас прво ги снимил 4,5 и 6 дел од Војна на Звездите?

Сликата е позајмена од Build.mk, текстот е мој.😊

Кочо Анѓушев вс Џорџ Лукас Кочо Анѓушев вс Џорџ Лукас Reviewed by Skopski Solidarec on 29 децембар Rating: 5

Нема коментара

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Recent News

Related Posts No. (ex: 9)